Всеукраїнська Федерація
Танцювального Спорту
Member WDSF
Міністерство молоді та спорту України
Найти:
Новини

КОНГРЕС суддів ВФТС

17 червня о 10: 00 (реєстрація з 09:00 до 09:45) відбудеться обов’язковий конгрес суддів ВФТС. Участь у конгресі є підставою продовження суддійської ліцензії на сезон 2016/2017 до наступного щорічного конгресу 2017 року (планується орієнтовно у ці ж дати).  Лектор Даніела Новак (Словенія). Жеребкування суддів на ЧУ відбудеться по завершенні конгресу на всі 3 дні змагань.

Благодійний внесок за участь у конгресі складає 450 грн.

Також Даніела Новак впродовж трьох днів проведе аналіз всіх фінальних виступів учасників ЧУ та 20 червня надасть свої рекомендації щодо подальшого розвитку танцювальних пар. Участь для пар, що відберуться у склад збірної України БЕЗКОШТОВНА. Решта пар матиме можливість брати участь у аналізі (групових заняттях) на комерційній основі. Є можливість індивідуальних занять.

Передбачається, що Спортивний Комітет України надасть фінансування даного конгресу суддів. Просимо Вас у термін до 5 червня надіслати заявку на участь у конгресі. Суддям, що немають заборгованостей (або заборгованість буде погашена до конгресу) по сплаті внесків (членських, благодійних, за проведення змагань, тощо) у ВГО ВФТС буде компенсовано вартість залізничного квитка на проїзд у Київ та зворотнього квитка. Для полегшення оформлення звітності КВИТКИ МАЮТЬ БУТИ ВИКЛЮЧНО ЕЛЕКТРОННІ. (можна придбати на сайті http://booking.uz.gov.ua) Якщо немає можливості придбати електронний квиток, або Ваш транспорт є відмінним від залізничного (автобус) то необхідно подбати про збереження та надання для звітності оригіналів квитків.

Інформація стосовно проживання.
На даний момент заброньовано готель у Броварах поблизу (15 хв пішки, 20 грн таксі) місця проведення конгресу/змагань з наступними цінами:
Номер Люкс – 950 грн/номер;
Номер Напівлюкс – 850 грн/номер;
Номер Стандарт – 550 грн/номер;
Номер Стандарт Покращений – 600 грн/номер;
Номер Стандарт 3-х місний Покращений – 720 грн/номер;
Номер Економ 2-х місний – 360 грн/номер;
Номер Економ 4-х місний – 640 грн/номер.

Першочергово заявки на проживання розглядаються від учасників конгресу (до 6 червня). Учасники можуть самостійно між собою домовлятись про сумісне проживання для здешевлення вартості проживання (проживання оплачують учасники конгресу самостійно). Заявки розглядаються у порядку надходження на адресу офісу. При умові наявності вільних місць після 6 червня буде надано можливість бронювання готелю для спортсменів.

З повагою,
Андрій Поливка
Президент ВГО ВФТС.

Залишити коментар:

Вам потрібно авторизуватись, щоб залишити коментар.

audsf.com.ua © 2016–2024. Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту. Member WDSF