Всеукраїнська Федерація
Танцювального Спорту
Member WDSF
Міністерство молоді та спорту України
Найти:
Новини

Постанова Президії ВГО “ВФТС” від 28.03.2018

28 березня 2018 року Постанова Президії ВГО «ВФТС»                                                       24 Березня у Москві відбувся чемпіонат Російського танцювального союзу , який обслуговувала лічильна команда Flymark у складі Ткаченко Віталій та Надія. Клуби Сімферополя та Севастополя на змаганнях були зареєстровані як російські. Клуб з Донецька був зареєстрований як ДНР. Протоколи були розміщені на сайті ресурсу Флаймарк. У зв’язку з вищевикладеним Президія ВФТС прийняла рішення про застосування санкцій стосовно ресурсу Flymark. Як організації, що підтримує дії напрямлені на сепаратизм та порушує норми міжнародного права. Президія вирішила:

1. Заборонити використання програмного забезпечення Flymark, сайту Flymark, використання логотипів Flymark, розміщення рекламних банерів змагань ВФТС та посилань на ресурсах Flymark, розміщення змагань у календарі заходів Flymark.

2. Ткаченко Віталія та Надію оголосити “persona non grata” на змаганнях ВФТС. Як особам, що не вчинили жодних дій для запобігання або вчасного виправлення ситуації і не усунулась від виконання обов’язків офіційних осіб при виникненні даної ситуації. У зв’язку з чим заборонити організаторам змагань ВФТС залучати у якості офіційних осіб Ткаченко Віталія та Надію.

3. Окрім того громадянину України Шапіро Олегу , який був присутній на даних змаганнях висловити недовіру. Як особі, що не вчинила жодних дій для запобігання або виправлення ситуації і не усунулась від суддівства при виникненні даної ситуації.                                                                                                                У зв’язку з чим заборонити організаторам змагань ВФТС залучати у якості офіційних осіб Шапіро Олега та оголосити “persona non grata” на змаганнях ВФТС. 4. Ліцензованим особам скрутинерам, що використовували ресурс Flymark дозволити працювати на особистих програмах (як з використанням планшетів, смартфонів так і без) при умові надання для затвердження Президії програмного забезпечення відмінного від Flymark. Рішення набуває чинності з моменту розсилки з офіційної адреси ВФТС, публікації на сайті ВФТС та публікації на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Залишити коментар:

Вам потрібно авторизуватись, щоб залишити коментар.

audsf.com.ua © 2016–2024. Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту. Member WDSF