Всеукраїнська Федерація
Танцювального Спорту
Member WDSF
Міністерство молоді та спорту України
Найти:
Новини

Чемпіонат України- Інформація

Інформація про правила та порядок перебування у спорткомплексі під час змагань.
На змаганнях будуть присутні представники ЗМІ, контролюючі особи з управління спорту, Мінмолодьспорту та СКУ. То ж за виконанням вимог щодо запобіганню поширенню СOVID-19 буде приділятись особлива увага.
Спортсмени та супроводжуючі особи (члени команд) прибувають у місце проведення змагань не раніше ніж за 1,5 години до виступу.
Реєстрацію проводить ОДНА особа від команди/клубу, яка отримує ОДНОЧАСНО всі номери учасників та вхідні, як для учасників так і для супроводжуючих на ВСІ дні участі у Чемпіонаті України.
Змагання проводиться без глядачів (у зал допускаються лише супроводжуючі особи заявлені керівниками команд/клубів завчасно). Продаж вхідних квитків для глядачів НЕ ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ.
Перебувати у приміщення СК можна виключно у захисній масці, що закриває ніс та рот. Це стосується всіх осіб без винятку. Спортсмени, що безпосередньо змагаються на танцювальному майданчику перебувають без масок. Місця на трибунах та за лаштунками залу просимо займати з дотриманням рекомендованої дистанції 1,5 м.
Особам, що не дотримуватимуться прийнятих норм та які нехтуватимуть з носіння маски (чи не повністю закриватимуть обличчя) буде відмовлено у перебуванні на змаганнях.
Просимо Керівників обласних осередків та керівників клубів/команд проінформувати про правила та порядок перебування на Чемпіонаті України.
Бажаємо всім здоров’я та вдалого виступу. З повагою, Андрій Поливка
Президент ВГО ВФТС
Залишити коментар:

Вам потрібно авторизуватись, щоб залишити коментар.

audsf.com.ua © 2016–2024. Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту. Member WDSF